Vi har 6 synonymer till Passning. Ett annat ord för Passning kan till exempel vara tillsyn, överlämna eller omsorg.

En korsordssynonym behöver inte vara en synonym i vardaglig mening utan är en lösning på ett korsord. Dessa behöver inte vara direkt utbytbara som en vanlig synonym är utan ibland är det lite mer av en ordlek, så ta dessa "synonymer" med en nypa salt. Men kanske hjälper de dig att lösa ditt korsord?

Tyvärr har vi inte korsordssynonymer för Passning.

Så kan Passning användas i en mening

• Bollen var blöt och geggig och killarna var tvungna att blunda när de tog emot en passning för att inte få vatten och sand i ögonen.
  • Maja Nylén-Persson gled fram och klippte till direkt efter Hanna Thuviks passning.
  • Henke Larsson drev bollen ner mot kortlinjen, vände om och slog en underbar passning till Bellini som stötte bollen i mål.
  • Då vann norrbottningarna med 5-2 efter en vacker passning av Linus Fröberg.
  • – En underbart slagen passning.
  • – Han hittar mig med en fin passning och skottet är väl inte så bra men det gick in och det är det som räknas, sade Lindholm.
  • Matchens delikatess var Linus Fröbergs passning till Brendan Shinnimin, i inledningen av den andra perioden, som innebar 3-0 till gästerna.
  • Målet gjordes av Alexander Kacaniklic på en underbar passning från Zlatan.
  • Nya sanktioner, en passning till Putin och en försäkran till det ryska folket.
  • Hennes passning till Sara Johanssons mål var bland det vackraste jag sett.
  • Guidettis passning fram till Olof Guterstam gav 1-0 och seger till BP.
  • Anders Svensson slog matchens läckraste passning fram till Hysén som satte bollen i mål.
  • Först kvitterade Linus Johansson, och sedan en minut senare petade Michael Lindqvist in 2-1 från nära håll efter passning från Victor Ejdsell.
  • Lisa Dahlkvist fick en perfekt passning från backen Magdalena Eriksson och nickade in bollen.
  • Vladimir Tarasenko gav Rangers ledningen med 3-2 i den andra perioden efter Mika Zibanejads öppnande passning.
  • Hans passning tog på en maltesisk back och gick i mål.
  • Dennis gjorde själv ett mål och en passning till mål.