genvägar

Synonym till Segrare

Vi har 8 synonymer till Segrare. Ett annat ord för Segrare kan till exempel vara champion, vinnare eller etta.

Korsordssynonymer till Segrare

En korsordssynonym behöver inte vara en synonym i vardaglig mening utan är en lösning på ett korsord. Dessa behöver inte vara direkt utbytbara som en vanlig synonym är utan ibland är det lite mer av en ordlek, så ta dessa "synonymer" med en nypa salt. Men kanske hjälper de dig att lösa ditt korsord?

Tyvärr har vi inte korsordssynonymer för Segrare.

Så kan Segrare användas i en mening

• Hon stod som segrare i trestegsklassen, med ett starkt hopp på 14,00 meter.
  • Maja Åskag stod som segrare i Nordiska mästerskapen.
  • – Jag tycker att det är jättebra, säger Liza Backlund, segrare i lördagens tävling.
  • I helgen körde hon ändå i mål som segrare.
  • Men när folket hade röstat stod Carola som segrare.
  • Vi älskar att vara tillbaka, säger 2019-års segrare Murkh-Edene Tsagaan.
  • I dag, tisdag, träffar valets segrare talmannen.
  • Segrare i säsongens första distanslopp, men under skidskytte-VM har inte Martin Ponsiluoma övertygat.
  • – Vi är valets stora segrare.
  • En glad segrare
  • Till den historiska klassen återvänder i år en gammal segrare : Mats Jonsson från Vålberg.
  • Kalla vann själv Tour de Ski 2008 och sedan dess har svenska segrare i den populära touren lyst med sin frånvaro.
  • Även på damsidan blev det samma segrare som i de två första tävlingarna denna vinter.
  • Matchen avbröts och Sverige dömdes som segrare.
  • I lördagens jaktstart blev Johannes Thingnes Bö segrare, följjd av sin bror Tarjei Bö på andraplats.
  • Samuelsson hade bara en bom och efter det sista skyttet var han 49,3 sekunder efter Johannes Thingnes Bö, som var ohotad segrare trots två bom.
  • Pita Limjaroenrat, ledare för partiet Phak Kao Klai eller Move Forward utropar sig till segrare i söndagens thailändska parlamentsval.